CLICK YOUR BRAIN

Ken jij de teleurstelling van een gesprek dat niet goed loopt of een klant die nee zegt tegen een aantrekkelijk aanbod. Click Your Brain behandelt op een praktische manier onderwerpen, die belangrijk zijn voor goede relaties en verkoopsuccessen. 

Bij ieder contact tussen mensen speelt het brein de belangrijkste rol, want dat is verantwoordelijk voor onze gevoelens, ervaringen, herinneringen en ons gedrag. De kracht van Brainclicken is dat het  je helpt goede relaties op te bouwen en zorgt voor  succes. 

Gedachten, behoeften, interesses en voorkeuren zijn per persoon verschillend en ze veranderen continu. Om een goede click met iemand te kunnen maken, is het superbelangrijk dat je het gedrag en de denkstijlen van jezelf kent en die van een ander herkent en begrijpt. Met de juiste communicatietechnieken maak je makkelijker de click met relaties en klanten. En dan heb je meer succes in verkoop.

Om te kunnen Brainclicken zijn zowel analytische als relationele kennis en vaardigheden vereist, omdat de ene mens meer gebruikmaakt van zijn linkerhersenhelft, terwijl een ander meer leunt op zijn rechterhersenhelft. Als je de benodigde kennis hebt en de vaardigheden ontwikkelt om klanten te begrijpen, ongeacht hun denkstijl en gedrag, kun je effectieve gesprekken voeren en je klant positief beïnvloeden. Dan creëer je succesvolle en langdurige klantrelaties en zorg je voor verkoopsucces.

 

Ria van Tol Business Expert Commercium

info@commercium.nl

WhatApp 0613950618