Reactie manager Roger Shaw:

Sinds ik kan Brainclicken heb ik meer oog voor de motivatie en drijfveren van mijn team.  Ik leer vooral ook de kwaliteiten van de mensen in hun werk te herkennen. Hierdoor kan ik gerichter delegeren. Het geeft mij meer rust en energie.  – Roger Shaw

Reactie directeur Irma Hulscher:

Het volgen van het Brainclickprogramma heeft mij  veel opgeleverd. De kennis over de motivatie en voorkeuren van verschillende personen sprak mij erg aan. Ook het oefenen van gesprekken en het verbeteren van mijn communicatie is goed bruikbaar in mijn werk.  – Irma Hulscher

Hoe kun je brainclicken?

Brainclicken is makkelijker de click maken met iedereen. Je leert de motivatie achter jouw gedrag en dat van anderen beter te begrijpen, waardoor het makkelijker wordt om een click te maken met anderen. Doordat je een beter begrip krijgt in elkaars gedrag krijg je meer succes en plezier, in zowel je werk als je privéleven. 

In de brainclick sessies wordt ingegaan op de vraag: “Waarom doen mensen wat ze doen?” Door dit te leren begrijpen leer je welke invloed het brein heeft op ons gedrag, prestaties, motivaties en de samenwerking met anderen. Ook leer je hoe je met deze kennis jezelf en je relaties met anderen kunt verbeteren.

Succes begint in het brein

Brainclicken maakt de kennis voor iedereen begrijpelijk en makkelijk toepasbaar. Zonder training laten mensen zich onbewust sturen door hun emoties en overtuigingen. Dit kan de communicatie belemmeren. Door bewust te reflecteren op je gedrag en de motivatie achter je gedrag haal je deze belemmering weg. 

“Jouw succes begint in het brein!”

Het brein

Je hersenen bestaan uit twee helften die hemisferen worden genoemd. Beide hemisferen hebben dezelfde opbouw, maar hebben ook allebei hun voorkeuren. Beide hersenhelften communiceren constant met elkaar. De twee hersenhelften zijn meestal symmetrisch maar er is aangetoond dat elke helft enigszins anders functioneert. De rechterhersenhelft wordt geassocieerd met creativiteit en de linker met logisch denken. De cortex (grote hersenen) wordt geassocieerd met “hogere” informatieverwerking door meer volledig ontwikkelde dieren (zoals mensen, primaten, dolfijnen, enz.). De kleine hersenen worden geassocieerd met regulering en coördinatie van beweging, houding en balans.

Leer Brainclicken