“Succes hangt niet af van wat je weet, maar wat je met die kennis in de praktijk doet.”

Commercium

Al 25 jaar delen we onze kennis en ervaring met kleine, middelgrote en grote bedrijven die hun resultaten willen verhogen en met meer plezier hun werk willen doen.  Klik hier voor de klanten die diensten van Commercium hebben afgenomen.

De resultaatgerichte oplossingen zijn gericht op: ondernemen, leidinggeven, klantcontact en verkoop. De aanpak is flexibel en online en offline.

Commercium is gevestigd in Almere.  Ria van Tol heeft Commercium in 1994 opgericht. Inmiddels heeft Ria zich meer dan 20 jaar verdiept in de werking van het brein, hoe mensen informatie opslaan en zo effectief mogelijk leren.

De missie: “Commercium creëert de voorwaarde voor  jouw succes.”

Wat maakt Commercium onderscheidend?

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Commercium is dat we vanaf het begin van de oprichting doelbewust hebben gekozen voor een aanbod dat aansluit bij de behoefte van ondernemers, managers en sales mensen. Als je vanaf het begin weet waarop je je wilt concentreren, kun je je specialiseren en dat geeft voldoening en een hoger resultaat.

“Wie kiest, wordt gekozen!”

Commercium is latijn voor handelsplein

De zuil staat symbool voor het handelsplein. De cirkel is de beweging van bedrijven. De rode punt staat voor Commercium die op een flexibele manier een bijdrage levert aan jouw succes.

Hermes, onze mascotte 

De god van de dromen, handel en welsprekendheid. We helpen je dromen te realiseren, stimuleren de handel en werken aan je spreekvaardigheid.

Ineens is het 25 jaar later!

Onze schat aan kennis en ervaring

willen we graag met je delen.

Het team van Commercium

Het team van Commercium bestaat uit ervaren mensen die met kennis en enthousiasme professionals adviseren, begeleiden en coachen om succesvol te opereren in een dynamische markt. De knowhow en de ervaring van het team zijn opgebouwd door de ontwikkeling van specifieke kennis en door de jarenlange ervaring in alle facetten van het bedrijfsleven