“Succes hangt niet af van wat je weet, maar wat je met die kennis in de praktijk doet.”

Commercium

Commercium adviseert, begeleidt en traint ondernemers, managers, klantmedewerkers en salesmensen. Het doel is een beter resultaat en meer werkplezier. Het bedrijf is gevestigd in Almere.  Ria van Tol heeft Commercium opgericht in 1994. Inmiddels heeft Ria zich meer dan 20 jaar verdiept in de werking van het brein, hoe mensen informatie opslaan en zo effectief mogelijk leren. Hieraan werkt ze met een team van experts die zowel online- als offlineprogramma’s maken en diensten leveren, daarbij rekening houdend met de persoonlijkheidstypes van de mensen die zij opleiden. 

De missie: “ Commercium creëert de voorwaarde voor  jouw succes”.

Wat maakt Commercium onderscheidend?

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Commercium is dat we vanaf het begin van de oprichting doelbewust hebben gekozen voor een aanbod dat aansluit bij de behoefte van ondernemers, managers en sales mensen. Het scala aan mogelijkheden is gericht op de ontwikkeling en de groei van deze doelgroepen.

Als je vanaf het begin weet waarop je je wilt concentreren, kun je je specialiseren en dat geeft  voldoening en hoge resultaten. Als je kiest voor specialisatie, dan heb je al snel een stapje voor op anderen.

Commercium is latijn voor handelsplein

De zuil staat symbool voor het handelsplein. De cirkel is de beweging van bedrijven. De rode punt staat voor Commercium die op een flexibele manier een bijdrage levert aan jouw succes.

Hermes, onze mascotte 

De god van de dromen, handel en welsprekendheid. We helpen je dromen te realiseren, stimuleren de handel en werken aan je spreekvaardigheid.

Ineens is het 25 jaar later!

Onze schat aan kennis en ervaring

willen we graag met je delen.

Het kernteam van Commercium

Ria van Tol, eigenaar Commercium

Commercium is in 1994 door Ria van Tol opgericht. Zij heeft passie voor haar werk en heeft zich 20 jaar verdiept in de werking van het brein. Lees verder over brainclicken

Het team streeft naar blijvend resultaat en houden rekening met de gewoonten in verschillende culturen. Uiteraard zijn we alert op de privacyregels en stemmen we de informatieverstrekking af op de vraag en de behoefte. We zijn doortastend, vindingrijk en nemen initiatief als de resultaten achterblijven. We zijn betrouwbare businesspartners die doen wat we beloven.