Nieuw: Top online verkooptraining

Leer in 3 stappen te verkopen zonder de klant te pushen

Leer alles over succesvol verkopen, van het eerste contact tot het overtuigen van de klant. De Top online training leert jou hoe je succesvol verkoopt zonder de klant te pushen! De krachtige tips helpen je om je kennis in de praktijk te gebruiken.

Ria van Tol is een expert op het gebied van klantcontact & sales. Zij heeft Commercium opgericht en heeft inmiddels 25 jaar ervaring bij zeer veel verschillende bedrijven.

De klant begrijpen is de sleutel naar succes!
De Top online training

De online training bestaat uit 3 sessie die je makkelijk thuis online kunt volgen. Iedere sessie duurt 2 uur en daarin wordt een bepaald onderdeel behandeld. Drie weken lang volg je op de maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur een online sessie.

Wat ga je leren?
  • Sessie 1 Hoe reageert het brein van de klant bij het kopen
  • Sessie 2 Wat zijn de vier stappen van het koopproces
  • Sessie 3 Welke technieken gebruik je bij weerstanden en prijsbezwaren
De investering

Het bedrag is € 225,00 (zie de voorwaarden op de site). Investeer in jezelf of je team om het in de praktijk ruimschoots terug te verdienen.

Data’s online verkooptraining
  • Ma 4 april van 10.00 tot 12.00
  • Ma 11 april van 10.00 tot 12.00
  • Ma 25 april van 10.00 tot 12.00
Kom in actie!

Wil jij, net als veel van je collega’s je verkoopresultaten verhogen? Stop dan met piekeren over hoe je het moet doen. Kom in actie en meld je aan voor deze unieke Top verkooptraining!

Deze training is ook onderdeel van het Top groeiprogramma “Klantcontact & Sales”

Even een kijkje nemen!!!

Wil je een idee krijgen van wat je van het Top groeiprogramma kunt verwachten? Klik dan hier. Je zult zien dat je er veel van leert en je zeker niet gaat vervelen: online leren is lekker makkelijk en leuk!

Trainer Ria van Tol

Haar passie is mensen te stimuleren en enthousiasmeren om professioneel met klanten om te gaan en succesvol te verkopen zonder de klant te pushen. Zij is business expert met 25 jaar ervaring en heeft een zeer ruime ervaring in de branche.

Commercium

Wij helpen je om de beste resultaten te behalen. Ben jij ondernemer, manager of een medewerker die met klanten omgaat en wil je je ontwikkelen en groeien. Wij bieden Top-support, Top training en Top online programma’s met impact en duurzame resultaten. Geen standaard adviezen maar maatwerk afgestemd op jouw wens en bedrijf.