De aanpak en werkwijze

Elk bedrijf is uniek en elke situatie is anders en vraagt om een passende aanpak. We starten met een intake en analyseren de situatie, bepalen de aandachtpunten en bespreken de doelen. Er wordt voordat we aan de slag gaan een routekaart en een stappenplan bepaald. Tijdens de uitvoering blijven we alert en monitoren en evalueren de tussentijds de resultaten. Het blijven ‘matchen’ van de situatie en de aanpak is nodig om succes te behalen.

Hoe gaan we te werk?

Commercium wil jou altijd de beste oplossingen bieden. We stellen een combinatie van diensten samen die afgestemd zijn op jouw doel, behoeften en wensen. Wij onderscheiden ons door te focussen op gedrag, gerichte aandacht, structuur en het delen van kennis via de online modules en webinars. We beschikken over een zeer uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Zo worden ondernemers, managers en medewerkers ondersteund in hun dagelijkse werk.

De ACC- aanpak

De ACC. – aanpak (Analyse, Coaching en Consultancy) is gericht op een goed evenwicht tussen de verschillende diensten die elkaar aanvullen en verstreken. We kijken vanuit een brede visie en hebben een flexibele aanpak.  De resultaten hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen.

Het ACC – proces

  1. De eerste stap is een intakegesprek om het doel, de hulpvraag of het probleem duidelijk te krijgen. 
  2. De tweede stap is een onlinevragenlijst die je helpt om alle punten inzichtelijk te krijgen.
  3. De derde stap is het vervolg. Bijvoorbeeld: advies, begeleiding of een Top-programma volgen.
  4. De vierde stap is het evalueren. We bewakende voortgang en meten en controleren de resultaten.

   

  Brainclicken 

  De Brainclick – methode van Commercium geeft zicht op jouw eigen gedrag en het effect daarvan op mensen met wie je omgaat en zakendoet. Mensen die zichzelf beter kennen en het gedrag van anderen beter begrijpen boeken meer succes en hebben minder conflicten.

  Speciaal voor jou zijn de trainingen op maat

  Verhoog je resultaten met Online leren & doen

  Effectief leren met Blended learning

  Het streven is een duurzaam resultaat waarbij we rekening houden met de gewoonten van de verschillende culturen. Uiteraard zijn we alert op de privacyregels en wordt de informatieverstrekking afgestemd op de vraag en de behoefte.

  Waarin maakt Commercium het onderscheid?

  1. Altijd eerst een analyse van de huidige situatie en het bespreken van de gewenste situatie. Je vult een online vragenlijst in en op basis daarvan gaan we in gesprek.
  2. Op basis van de uitkomst, en (de functie van) de persoon in kwestie wordt er gekozen voor de beste combinatie van de ACC-aanpak vastgesteld. Er worden prioriteiten voor de korte en langere termijn vastgelegd en we spreken ‘meetmomenten’ af.
  3. Er wordt veel aandacht besteed aan gedrag, motivatie en samenwerken
  4. Het praktische deel is gericht op het oplossen van business problemen, het verkrijgen van meer inzicht, gedragsverandering en het trainen van vaardigheden.

  Sinds maart 2018 zijn we gekozen als toeleverancier voor de Nationale Franchisegids. We zijn trots om met deze organisatie samen te werken aan succes. Klik hier en bekijk onze nieuwste column bij de Nationale Franchisegids.