De werkwijze en ABC-aanpak van Commercium?

De werkwijze

Jouw bedrijf is uniek en altijd in beweging. En dan zijn er van die momenten dat je bedrijfssituatie verandert. De markt verandert, er zijn personeelswisselingen, je aanbod sluit niet meer aan bij de vraag. Zomaar een greep uit allerlei situaties die om een oplossing vragen. Je hebt besloten een nieuwe koers te varen of de zaken op te pakken, maar hoe pak je dat aan? Commercium wil met haar uitgebreide ervaring de beste oplossing bieden. Eerst bespreken we je behoefte en analyseren we de huidige en gewenste bedrijfssituatie, voordat we samen aan de slag gaan.

De ABC- aanpak

De Analyse, Begeleiding en Coaching, is een flexibele methode die naadloos aansluit bij de voortdurend wisselende omstandigheden. De organisatie en de mens binnen de organisatie zijn continu in beweging. We kijken vanuit een brede visie en zorgen voor een goed evenwicht tussen doelen, motivatie en gedrag.  

Samen aan de slag!

  1. De eerste stap is de intakevragenlijst en het intakegesprek om de huidige en gewenste situatie te bespreken. Daarna bepalen we de aandachtspunten en bespreken we de doelen.
  2. Samen bepalen we de diensten en stellen we een routekaart en een stappenplan op.
  3. Uiteraard blijven we tijdens de uitvoering van de diensten alert. We letten op het gedrag van mensen, monitoren de voortgang en evalueren de resultaten.
  4. Het blijven ‘matchen’ van de bedrijfssituatie op een bepaald moment en de gekozen aanpak zorgen ervoor dat we een beter resultaat behalen.

  Brainclicken for a new way of business life

  Het is een unieke manier om je eigen gedrag beter te leren kennen en het gedrag van anderen makkelijker te begrijpen. Brainclicken gaat over zelfkennis en de invloed van de verschillende business en persoonlijke communicatiestijlen op het menselijk gedrag.

  Speciaal voor jou zijn de trainingen op maat

  Verhoog je resultaten met Online leren & doen

  Effectief leren met Blended learning

  “We streven naar duurzame resultaten en houden rekening met gewoontes, culturen en privacyregels”.

  De voordelen van de Commercium aanpak!

   1. Direct praktische resultaten
   2. Professionalisering van de organisatie
   3. Focus op wat nodig is voor meer winst
   4. Nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken
   5. Hogere motivatie en een betere samenwerking
   6. Minder problemen en meer werkplezier
   7. Meer tevreden en winstgevende klanten

  Sinds maart 2018 zijn we gekozen als toeleverancier voor de Nationale Franchisegids. We zijn trots om met deze organisatie samen te werken aan succes. Klik hier en bekijk onze nieuwste column bij de Nationale Franchisegids.