Workshop: klantsucces

Hoe communiceer jij met je klanten?

56% van de klanten wereldwijd blijft weg vanwege matige communicatie en een negatieve klantervaring. 68% procent omdat ze vonden dat ze niet belangrijk waren.

Er zijn klanten die komen, die nog niet komen en die vroeger kwamen. Bij al deze klanten wil je bekend staan om je goede behandelingen, diensten en je professionaliteit. Om een sterke klantrelaties op te bouwen is communicatie bij alle stappen van het klantcontact essentieel. 

De workshop klantsucces is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe ze alle stappen tijdens het klantcontact goed uitvoeren. 

 

Duur van de training:

1 dag (9:30 tot 16:30 uur) inclusief lunch

Groepsgrootte:

Maximaal 12 deelnemers

Doelgroep specialisten

 

 

“Het wordt een interessante dag die je niet snel zal vergeten!”

Het programma van de inspiratie.

Deel 1 – 9.30 uur tot 11 uur

Wie ben ik en wat zijn mijn reacties?

We starten de dag met een het spel. Daarna wordt het tijd voor reflectie naar je eigen klantcommunicatie.

Deel 2 – 11.00 uur tot 12.45 uur

Tijdens dit onderdeel gaan we uitvoerig in op hoe je effectief communiceert met de klant. We gaan voorbeelden bespreken en gezamenlijk praktijksituaties verzamelen. In groepjes gaan we aan de slag en maken een overzicht van voorbeelden die regelmatig voorkomen in de praktijk.

Lunch en even ontspannen

12.45 uur tot 13.30 uur

Deel 3 – 13.30 uur tot 16.30 uur

Van denken naar doen!

Nu wordt het tijd om ervaring op te doen. We gaan in groepjes oefenen en elkaar tips en feedback geven. Laten we elkaar helpen om de informatie in de praktijk goed te kunnen gebruiken.

“Succes hangt niet af van wat je weet maar in de praktijk ermee doet!”

Heb je er al zijn in? Ik wel!

Begeleider/ trainer Ria van Tol

Mijn naam is Ria van Tol en in 1994 startte ik het bedrijf Commercium. Mijn passie is mensen inspireren en stimuleren om het beste uit henzelf en hun bedrijf te halen. Graag deel ik mijn inzichten, kennis en ervaring zodat mensen veel kunnen leren en prettig met elkaar kunnen omgaan.

“Haal meer winst uit je klanten en verminder de stress door structuur en duidelijkheid!”

Schrijf je in voor deze waardevolle Inspiratie dag. En zoals je van ons gewend bent, maken we er een interactieve dag van met een optimale verzorging.